Restaurant Opleiding Pakket (50 Templates) Prys: $ 145,00 Spesiale prys vir Full pakket! Sluit 10 opleidingshandleidings, 20 Job beskrywings 20 Restaurant Kontrolelyste. Maak gebruik van ons omvattende opleiding templates om opleidingshandleidings spesifiek vir jou restaurant. Die MS Word templates inligting om jou tyd te bespaar bevat reeds. Maar ons templates kan jy besonderhede of prosedures te voeg as jy wil. Dit sal verseker dat jy eindig met 'n unieke opleidingshandleiding wat perfek geskik is vir elke rol in jou restaurant! 'N restaurant voer nie beter as dit reggekry. Bevoegde, goed opgeleide bestuurders is noodsaaklik vir restaurant sukses. Tog het baie restaurante, onafhanklikes in die besonder, sukkel met die bestuur opleiding proses as gevolg van die gebrek aan 'n georganiseerde en deeglike bestuur opleidingsprogram. As jy met 'n oppervlakkige of onvolledige benadering is besig om die opleiding van jou bestuurders, die Restaurant Bestuurder Opleidingsgids Sjabloon met u voorsien met 'n bewese bron om jou bestuur opleidingsprogram vinnig en maklik te verbeter. Die Restaurant Bestuurder Opleidingsgids Sjabloon kom in 'n aanpasbare Microsoft Word-dokument wat maklik kan verander word as wat nodig is om jou spesifieke stelsels en prosedures te weerspieël sodat jou leerlingbestuurders sal leer presies hoe om jou restaurant te hardloop jou pad. Jy sal in staat wees om jou hele bestuur opleiding proses vinnig te organiseer, spoor vordering jou bestuurder leerlinge en evalueer hul vaardighede in hul hele opleidingsprogram. Hierdie omvattende, bladsy opleiding 146 handleiding sjabloon gee leiding oor 'n wye verskeidenheid van bestuursverantwoordelikhede en sluit verwysings na die alledaagse vorme en kontrolelyste wat gebruik word deur suksesvolle restaurante oral. Laai die Restaurant Bestuurder Opleidingsgids Sjabloon nou om vaardighede jou bestuurders en die prestasie van jou restaurant verbeter. Sommige van die belangrikste opleiding kenmerke sluit in: ь Bestuurder posbeskrywings ь Training Kalender Kontrolelys ь Cash Management ь Aankope en voorraad beheer ь Werknemer Planning ь sanitasie en veiligheid Compliance ь opening, toemaak, en Shift Verandering ь Food and arbeidskoste beheer Restaurant bediener en Werknemer Riglyne Training Restaurant bediener en opleiding werknemer kan baie ingewikkeld wees, afhangende van die tipe van voedsel diens verrig en die verwagtinge van die vestiging en die kliënt. Die verskaffing van die nodige opleiding materiaal, insluitend 'n restaurant opleidingshandleiding en praktiese opleiding wat verband hou met gesondheid en veiligheid en werkprestasie kan verseker dat jou werknemers is goed ingelig en in staat is voltooi take wat verband hou met hul posisie. Restaurant bediener opleiding kan drasties verskil van back-van-die-huis werknemer opleiding; die einddoel is dieselfde: 'n beter opgeleide personeel om die beste kliënt ervaar moontlik te maak. Werknemer opleiding sluit tipies 'n paar komponente wat saamwerk om die algehele program te skep; die prosedures werknemer handboek, gesondheid en veiligheid, en hands-on werkprestasie alle werk om te verseker dat die vestiging vlot verloop. Verskaf 'n deeglike Werknemer handboek 'N Werknemer handboek is 'n doeltreffende beheer instrument in enige bedryf, maar veral in die restaurant bedryf. Dit is 'n noodsaaklike hulpmiddel vir die opvoeding en die handhawing van wette indiensneming, veiligheid prosedures, rok, en gedragskode. Enige / alle inligting met betrekking tot die reëls en regulasies waarvoor werknemers verantwoordelik gehou moet ook ingesluit word en geredelik beskikbaar is. Die verskaffing van hierdie restaurant opleidingsmateriaal is 'n goeie manier om te verseker dat alle werknemers bewus is van verwagtinge beide van die staat dienswet, die werkgewer, en die vereistes van hul spesifieke posisie. Spesifieke inligting tipies in 'n werknemer handboek kan die volgende insluit: maatskappy se filosofie, verwagtinge van werknemer gedrag wat verband hou met teistering van enige / alle natuur (s), betaling prosedures, betaalde aftyd (PTO), oortyd beleid, werknemervoordele, op-die - posvereistes, veiligheid in die werkplek, en & ldquo; huishouding & rdquo; vorms wat werknemers sal moet toegang. Restaurant handboeke kan ook inligting wat verband hou met die verslaggewing van wenke of hoe geld hanteer en gerapporteer deur werknemers. Die skep van 'n duidelike beleid vir vestiging prosedures sal uiteindelik werk aan die vaartbelyning van die werk wat gedoen word en bevorder begrip en aanspreeklikheid in die hele organisasie. Verduidelik Alle Gesondheid en Veiligheid prosedures Gesondheid en veiligheid prosedures en die handhawing van gesondheid Departement regulasies is noodsaaklik dele van die restaurant bedryf. Versuim om te voldoen aan Departement van Gesondheid regulasies kan lei tot boetes, ander strawwe, en in die mees ernstige gevalle, die sluiting van die besigheid deur die Departement van Gesondheid. Om te verseker dat alle verwagtinge en regulasies gesondheid en veiligheid bereik word, is dit belangrik alle verwagtinge helder en geredelik beskikbaar te maak. Dit kan gedoen word met die insluiting van prosedures gesondheid en veiligheid in 'n werknemer handboek en al aktiewe aanspreeklikheid en versterking. Om te verseker dat alle werknemers bewus van prosedures, plakkate en ander aanmanings gesondheid en veiligheid kan prominent vertoon in die restaurant gemaak. Byvoorbeeld, kan 'n werkgewer 'n herinnering plaas in die toilette, herinner die personeel wat die wet vereis dat alle werknemers om hul hande te was deeglik na die gebruik van die fasiliteite, voor sy terugkeer na werk. Stap-vir-stap instruksies oor hoe om afbreek en / of skoon kos diens toerusting is ook belangrik wanneer die versekering dat alle behoorlike prosedures gevolg word. Dit is die verantwoordelikheid van die werkgewer om die nodige hulpbronne te voorsien vir werknemers aan hierdie verwagtinge te voldoen; dit sluit die voorsiening van sanitêre skoonmaak oplossings en toerusting. Die maak van hierdie skoonmaakmiddels geredelik beskikbaar sal elke werknemer aan te moedig om die inisiatief te neem om te sorg vir hul werkplek te neem en laat min ruimte vir nalatigheid. Opleiding van nuwe werknemers op alle gesondheid en veiligheid, en voedselveiligheid voorbereiding sal ook gaan 'n lang pad in die rigting handhawing van die verwagte kwaliteit van die kos voorberei en bedien. Was van hande, behoorlike versorging, sanitêre voedselvoorbereiding en toerusting onderhoud is alle aspekte van die voedsel diens industrie wat geleer kan word en ontwikkel met herhaling en versterking. Gee Hands on Opleiding Praktiese opleiding wat deur 'n ervare lid van die kos diens span is ook 'n doeltreffende manier om werknemer opleiding materiaal bedek in die werkplek te versterk. Dit kan gedoen word op verskeie maniere: toon, oorskadu, onder toesig werkprestasie en gesimuleerde geval oefening. Elkeen van hierdie metodes is anders en dit is baie voordelig is onderhewig aan die formaat van 'n bestaande werknemer opleidingsprogram, die voorkeur van die opleiding van personeel, en die aard van die werk posisie waarvoor die werknemer word opgelei om op te tree. Demonstrasie: Uitvoering van 'n werk opdrag terwyl die leerling waarneem is 'n algemene werknemer opleiding metode. Dit laat die persoon om real-time vrae te vra en neem goeie tegniek en prosedure. Gesimuleerde Event Oefening: Dit & ldquo; rolspel & rdquo; tegniek betrokke die leerling en afrigter in die werklike lewe werk scenario's en kan veral effektief tydens restaurant bediener opleiding wees. Tydens hierdie oefening, 'n opleiding bestuurder of, in 'n groter groep, sal 'n ander leerling die rol van 'n kliënt te speel, terwyl 'n leerling praktyke geleer werknemer opleiding konsepte om 'n geposeer probleem op te los. Oorskadu: Na aanleiding van 'n gevestigde en goed opgeleide werknemer; veral 'n front-of-the-huis werknemer, soos 'n bediener, gasheer / gasvrou, of eetkamer dienste bestuurder, kan die leerling om 'n diens te neem sonder die beoefening. Hulle geniet dit alles in te in die praktyk later tydens 'n begeleide werkprestasie oefening word,. Toesig Job Performance: Sodra 'n werknemer van die meerderheid, indien nie almal nie, van 'n opleidingsprogram voltooi het, kan 'n toesighouer of afrigter toelaat dat die werknemer om hul werk-verwante take te voltooi op hul eie, onder hul aktiewe toesig. Dit laat die leerling om aktief deel te neem in die indiensopleiding, die uitvoering van take soos vereis, met die toesighouer op die hand om 'n tegniese of prosedurele foute reg te stel en voorsien duideliker instruksies oor hoe om 'n gegewe taak korrek uit te voer. Dit laat ook die afrigter om gebiede waar verdere opleiding nodig identifiseer. Praktiese opleiding ten opsigte van hoe om 'n maksimum en rekord punt verdienste kan ook voordelig wees, soos interaksie met die kliënt is dikwels 'n geleer proses waarin werknemers en leerlinge kan leer van mekaar ten einde 'n gastehuis & rsquo verbeter; s ervaring, moontlik lei tot 'n groter punt. Die papierwerk wat nodig is wanneer hulle en opname punt verdienste moet ook 'n hand-aan-proses wees, soos versuim om korrek te voltooi die mag belastingimplikasies hê. Restaurant-Opleiding-handleidings Sien ons Restaurant opleidingshandleidings Restaurant opleidingshandleidings As jy 'n restaurant opleidingsprogram moet dan Handleiding Oplossing is 'n groot plek om te begin. Ons is spesialiseer in die ontwikkeling Bedryf Handleiding - Restaurant opleidingshandleidings en Opleiding Guides vir meer as 16 jaar. Ons het baie verskillende opsies om uit te kies. Ons restaurant opleidingshandleidings is gebruik in bekroonde besighede regoor die land. Hulle het bewys dat maatskappye tyd en geld te spaar in die opleiding van jou personeel. Hierdie restaurant opleidingshandleidings voorsien u met 'n uiteensetting van 'n doeltreffende en konsekwent opleidingsprogram lei. Hulle is beskikbaar in verskeie formate. Jy kan dit aanlyn te koop en begin met behulp van hulle vandag. Help om jou besigheid te verhoog sy wins en hardloop 'n veilige georganiseerde besigheid. Hier is 'n paar skakels na ons restaurant opleidingshandleidings. Restaurant opleidingshandleidings is die eerste stap in 'n wedloop 'n georganiseerde veilige besigheid. Dankie vir jou besoek gebruik te ManualSolution Werknemer opleiding Gids vir 'n kroegman KROEGMAN opleidingsgids Welkom by die Service Team van Riddles en Vittles. Ons hoop dat die ervaring wat jy teëkom as jy jou pligte na te kom as 'n kroegman baie lonend sal wees. Bart is 'n hoë profiel werk in die gasvryheidsbedryf. Dit is deur jou dat ons by Riddles en Vittles die gasvryheid van hierdie instelling te brei na elke gas. As jy daarin slaag om in die skep van 'n aangename atmosfeer waaraan gaste terugkeer, is jy by te dra tot waardevolle diens op die gebied van openbare betrekkinge. Bart bied baie geleenthede vir persoonlike ontwikkeling en groei. Jy ontmoet mense uit alle vlakke van die lewe en van oor die hele wêreld. Jy leer om te gaan met 'n wye verskeidenheid van mense en situasies. Nuwe vriendskappe te ontwikkel as jy met mede-werkers en gaste. Jy het 'n geleentheid om baie aspekte van voedsel voorbereidings, en die korrekte metodes van aanbieding en die versorging van leer. Bart is 'n interessante werk, maar dit is nie 'n maklike taak. Met dit in gedagte ons handleiding is voorberei vir jou eie voordeel. Ons vra dat u dit bestudeer (en enige bykomende materiaal wat ons raai) baie versigtig. Voorberei vir jou taak sal dit baie makliker vir jou te maak. Die bevrediging van 'n werk goed gedoen, en die gevolglike finansiële belonings is 'n regstreekse gevolge van die moeite wat jy in jou werk gesit het. In enige werk, betroubaarheid en stiptelikheid is van die allergrootste belang. Alle personeel moet in kom op tyd. As jy siek is of kan nie maak dit werk vir 'n ander rede, of jy gaan laat wees, bel die gasvrou by 555-5555. Alle skofte moet gevul word vir operasies om vlot te laat verloop. As jy siek is, is die volgende aanbevole riglyne vir 'n beroep in die siekes. As geskeduleer vir môre verskuiwing, bel die vorige aand en praat met die gasvrou. As geskeduleer vir aandskof, bel die oggend van daardie skof en verwittig gasvrou. maak seker dat jou uniform skoon en gedruk; het jou skoon, wit, uitgestryk Riddles Vittles T - hemp, weet dan dat julle skoene (wit drafskoene - geen logo's) is gemaklik, skoon, en in 'n goeie toestand; skoon wit sokkies; skoon, goed gedruk rooi kortbroek; maak seker jy dra 'n minimum van juwele en grimering: Maak seker jy dra jou naamkaartjie. Dit is 'n belangrike deel van jou uniform; persoonlike higiëne is 'n moet, as 'n skoon, netjies hare styl. Lang hare moet aantreklik terug vasgemaak. Werk pligte EN BESKRYWING Vulsel bar bestellings en aflewering van drank; diens wyn; Hou bar inventaris; Berei drank bestellingslys; Kous van bar te begin van verskuiwing: lemmetjies, suurlemoene, maraschino kersies, worcestersous, Tabasco-sous, ys, lemoene, perskes sap, clamato sap, aarbei sap, lemmetjiesap, rabarber sap. Inlig MC van enige spesiale aanbiedinge; Horn skietwerk met aankondiging van Bingo wenner aankondiging: "Ons het 'n wenner!" Horn skietwerk met aankondiging van Bingo wenners Naam en Home; Vaccin bril van kombuis; Mop af bar vloer en gebied rondom Bingo oproeper en skoon te maak bar; As die tyd dit toelaat: - help ballonne te gee uit te vertrek kinders - Ondersteuning Bingo oproeper deur te bel speletjies - As gasvrou en MC beset, groet gaste: "Goeienaand Welkom by Riddles Vittles - die gasvrou sal met julle in 'n oomblik.." BAR AFKORTINGS
No comments:
Post a Comment